AMD Kamnik
POMOČ NA CESTI 1987

Novice

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, sreda, 19. november 2014, ogledov: 2733

Nov zagon Avto moto društva Kamnik

Avto moto društvo Kamnik, za katerega je še nedavno kazalo, da bo, kljub dolgoletni tradiciji, izdihnilo in utonilo v pozabo kamniške zgodovine, je dobilo nov zagon in novo vodstvo, ki obljublja, da bodo nadaljevali bogato tradicijo društva.

Z oktobrskim občnim zborom, na katerem so člani, ki jih je, v okviru krovne organizacije AMZS, na Kamniškem prek 600, so člani izvolili novo vodstvo društva, kar je društvu, domala tik pred zdajci, saj je bilo društvo že na tem, da se razpusti, dalo novega poleta. Tako je hiša v starem mestnem jedru pod Malim gradom, kjer je večina nekoliko starejših Kamničanov napravila svoje prve šoferske korake, ponovno zadihala v društvenem utripu.

Po besedah novega predsednika društva Lada Korošca ter sekretarja Jelenka Milića, trenutno v društvu največ pozornosti namenjajo reorganizaciji društva, urejanju društvenih prostorov na Trgu svobode 6, predvsem pa vzpostavitvi boljše obveščenosti in stika s članstvom. Na spletu so, na naslovu www.amd-kamnik.si, že postavili spletno stran, ki ji zaenkrat sicer manjka še nekaj vsebine, vendar bo že kmalu na njej moč dobiti številne uporabne informacije ter ažurne novice o delovanju društva.

Glede na to, da imajo na sedežu društva precej več prostora, kot ga trenutno potrebujejo za svoje delovanje, bodo nekaj prostorov oz. pisarn dali v najem, s čemer si bodo zmanjšali stroške vzdrževanja objekta, hkrati pa pridobili tudi manjši redni vir prihodkov za delovanje društva. Nekaj prostorov je trenutno še na voljo, zato vabijo vse, ki bi v centru mesta potrebovali pisarno, da jih pokličejo in si ogledajo prostore, ki jih oddajajo. Cena najema naj bi bila precej ugodna.

V prihodnje nameravajo člani kamniškega AMD, z organizacijo različnih prireditev in akcij, nadaljevati bogato tradicijo društva, posebno pozornost pa bodo namenili delovanju v cestno prometni preventivi, kjer jim bodo v pomoč tudi bogate izkušnje njihovih članov, med katerimi je kar nekaj upokojenih policistov, ki so dobro seznanjeni s tovrstno problematiko.

Skratka, Avto moto društvo Kamnik je znova oživelo in, če morda še ne veste, kot člani AMZS ste hkrati tudi član AMD Kamnik. Članstvo, poleg asistence vašemu vozilu, prinaša še nekatere druge ugodnosti, v društvo AMD Kamnik in s tem tudi v AMZS, pa se lahko včlanite tudi s pomočjo spletnega obrazca, ki ga najdete na novi spletni strani društva AMD Kamnik.

Vir: www.kamnik.infoObjavite vsebino na Facebook-u

Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Izberite arhiv

2024 (4)2023 (8)2022 (15)2021 (17)2020 (15)2019 (6)2018 (7)2017 (9)2016 (21)2015 (31)2014 (9)2013 (1)
KONTAKT

AMD Kamnik
Trg svobode 6
SI-1241 Kamnik

Telefon: (01) 8391 320
E-pošta: info@amd-kamnik.si

DELOVNI ČAS


Pisarna za člane AMD Kamnika je odprta ob sredah: od 10:00 - 11.30