AMD Kamnik
POMOČ NA CESTI 1987

Novice

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, petek, 19. december 2014, ogledov: 2124

AMD Kamnik bo v letu 2015 praznovalo 70 let

Avto moto društvo Kamnik, ki je bilo še jeseni tik pred tem, da bo, kljub dolgoletni tradiciji, prenehalo z delovanjem in odšlo v pozabo kamniške zgodovine, je v mesecu novembru dobilo nov zagon in novo vodstvo, ki obljublja, da bo nadaljevalo z delom društva. V naslednjem letu namreč mineva 70 let od ustanovitve društva.

Želja in namen novega vodstva je ponovno aktiviranje članstva, okrepitev združevanja ljudi s skupnimi interesi, izboljšanje društvenega življenja in medsebojnih stikov s ciljem, da društvo ponovno zaživi v polni meri. Z organizacijo različnih prireditev in akcij bomo nadaljevali bogato tradicijo društva, posebno pozornost pa namenili preventivnemu delovanju na področju varnosti v prometu. Pri našem delu bomo spoštovali temeljne vrednote, ki nas družijo (zaupanje, spoštovanje, poštenost, delavnost, pravičnost, lojalnost, častnost) in pomenijo garancijo za uresničitev osnovnega poslanstva društva.

Ob tej priložnosti se obračamo na vse dejavnike v lokalni skupnosti, člane AMD in drugih društev ter tudi na vse posameznike, ki imajo iste, enake ali sorodne cilje, da se nam pridružijo pri realizaciji različnih prireditev, projektov, aktivnosti in nalog ter hkrati izkazujemo vsem iskreno pripravljenost za sodelovanje na tistih področjih, ki so v skupnem interesu.

V programu za leto 2015 imamo med drugim izvedbo praznovanja 70 letnice AMD, sodelovanje pri organizaciji varovanja otrok na poti v šolo in iz šole, organizacija predavanj s področja preventive v prometu in izobraževanje mentorjev v šolah, sodelovanje pri opravljanju kolesarskih izpitov na OŠ, sodelovanje in organizacija nekaterih športnih prireditev, organiziranje udeležbe članov in drugih zainteresiranih na izobraževanju šole varne vožnje na poligonu na Vranskem, izvedba družinske ure pod okriljem AMZS, sodelovanje pri izvedbi letnega srečanja starodobnikov, aktivnosti za zagotovitev nekaterih dodatnih ugodnosti za člane društva ...

Prav gotovo lahko v okviru posameznih aktivnosti najdemo skupne točke, se povežemo in na ta način pokažemo, da združeni lažje izvedemo, kar si bomo začrtali. Prepričani smo, da lahko skupaj in z dobro voljo ter pozitivno energijo dosežemo rezultate, ki nam bodo vsem v veselje in ponos.

Ker pa se bližamo koncu leta, naj ob tej priložnosti zaželim vsem vesele božične praznike ter srečno, zadovoljno, mirno in uspešno novo leto 2015.

Prijazen pozdrav.

Vladimir Korošec, predsednik AMD KamnikObjavite vsebino na Facebook-u

Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Izberite arhiv

2023 (6)2022 (15)2021 (17)2020 (15)2019 (6)2018 (7)2017 (9)2016 (21)2015 (31)2014 (9)2013 (1)
KONTAKT

AMD Kamnik
Trg svobode 6
SI-1241 Kamnik

Telefon: (01) 8391 320
E-pošta: info@amd-kamnik.si

DELOVNI ČAS


Pisarna za člane AMD Kamnika je odprta ob sredah: od 11:00 - 12.30